Принцип на работа на автоматично превключване

- 2021-08-12-

Електрическите прозорци се изтеглят от реверсивни двигатели и всеки двигател е защитен от вграден прекъсвач. Ако превключвателят на прозореца е оставен отворен твърде дълго (прозорецът е блокиран или след горната и долната граница), прекъсвачът изключва веригата и автоматично се нулира, когато се охлади.
Когато ключът за запалване е в положение RUN или START или 10 минути след положение OFF, вграденият контролер подава напрежение на бобината на релето на електрическия прозорец. Контактът на релето се затваря и напрежението отива към главния превключвател на електрическия прозорец и превключвателя на прозореца във вратата.
Шофьорски прозорец
Когато превключвателят за запалване е в положение RUN или START или 10 минути след положение OFF, вграденият контролер ще включи напрежението на релето на електрическия прозорец. Контактът на релето е затворен и напрежението преминава към превключвателя на електрическото стъкло от страната на водача. Когато превключвателят е в положение НАГОРЕ, напрежението преминава през двигателя на главния електрически прозорец, а двигателят преминава през драйвераАвтоматично превключванеобратна връзка по железопътен транспорт. Когато превключвателят е настроен в положение НАГОРЕ, двигателят на електрическия прозорец ще натиска прозореца НАГОРЕ през цялото време; В позиция НАДОЛУ посоката на напрежението се обръща и когато позицията НАДОЛУ се задържи, двигателят премества прозореца НАДОЛУ.
Автоматично спускане (прозорец на водача)
Когато превключвателят за запалване е в положение RUN или START, напрежението се свързва към бобината на релето на електрическото стъкло чрез вградения контролер и контактът на релето на електрическото стъкло се затваря. Напрежението е свързано към превключвателя на електрическото стъкло на водача. Когато шофьорътАвтоматично превключванесе регулира в положение Auto Down, напрежението се свързва към двигателя на електрическия прозорец чрез превключвателя на прозореца на водача. Контролерът ще получи импулс от импулсния входен сигнал, когато прозорецът е напълно надолу, двигателят спира, импулсният сигнал вече няма да се появи, след като контролерът засече страната на импулсния вход, напрежението вече няма да се изпраща към електрически мотор за прозорци.
Пътническият прозорец
След като ключът за запалване се завърти в положение OFF за 10 минути след RUN, напрежението се предава към бобината на релето на електрическото стъкло от вградения контролер. Контактът на релето на електрическия прозорец се затваря и напрежението се подава къмАвтоматично превключванеот всички Windows. Когато главният превключвател на основното арматурно табло е отворен, прозорецът на пътника може да се управлява от превключвателя на вратата или от главния арматурно табло.
Когато дясната предна врата и прозорец се превключат на НАГОРЕ, напрежението на двигателя на предния десен електрически прозорец, мотора през десния преден превключвател на електрическото стъкло и контакта на превключвателя на главния арматурно табло за постигане на желязо, прозорецът е бил нагоре до освобождаването на UP позиция, като например дясната входна врата и прозорец превключете в положение НАДОЛУ, напрежението в обратната посока; Прозорецът се движи НАДОЛУ, докато не бъде пуснат НАДОЛУ, а другите Windows работят по подобен начин.