Принципът на работа на автоматичния превключвател на автомобила

- 2021-09-14-

Принципът на работа на регулатораавтоматичен превключвателна хоста за стартиране с един ключ е да предотврати повреда на функцията за стартиране с един ключ чрез използване на режим на механично стартиране. Превозните средства с функция за стартиране с един ключ обикновено не се нуждаят от поставяне на ключа, но всички те имат позиция за поставяне на ключа (неговата функция е да предотврати стартирането на ключа, когато функцията за стартиране с един ключ не успее).

Старт с едно кликванеавтоматичен превключвателна автомобила е част от интелигентния автомобил. Това е устройство с бутон за реализиране на простия процес на запалване. В същото време може и да изключи огъня. Устройството може да бъде модифицирано на позицията на ключалката на оригиналния автомобил или на независим панел.
1. За разлика от традиционния механичен режим на запалване с ключ и традиционната процедура за стартиране, стартирането и изгасването на пламъка могат да бъдат реализирани чрез леко натискане на бутона за стартиране с един бутон, което избягва неприятностите от загуба на ключа и намиране на ключа. Повечето от тях трябва да натиснат крачната спирачка в процеса на запалване.

2. Програмата на бутона за стартиране се контролира и преобразува от целия чип, със стабилна и надеждна производителност, симулиращ режима off-acc-on-start-on-off на оригиналния ключ на автомобила; Реализирайте всяка функция нормално.

3. Индуктивно интелигентно влизане (отваряне на вратата) - когато се приближите до превозното средство, RFID интелигентната система за откриване автоматично ще отвори ключалката на вратата в диапазона от 1,0-2,0 м, а разстоянието на засичане е стабилно без насоченост. В същото време е придружено от мигане на мигач и кратък звук на клаксон. С интелигентен дизайн на продукта, системата ще отключи автоматично, когато се приближите до вратата с нормална скорост.

4. Индуктивно интелигентно влизане (затваряне на врата) - когато напуснете автомобила, RFID системата за откриване не може да намери сигнала на "интелигентен ключ" в рамките на зададения диапазон и системата ще заключи четири ключалки на вратите от първия път. В същото време мигачът мига и клаксонът прозвучава за кратко, за да напомни на собственика, че автомобилът автоматично е влязъл в състояние против кражба